ΥΛΙΚΑ
750γρ. Κιμά
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
Λίγο ελαιόλαδο
40γρ. Κουκουνάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα τριμμένη
5 Αβγά βρασμένα σφιχτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
750γρ. Κιμά
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
Λίγο ελαιόλαδο
40γρ. Κουκουνάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα τριμμένη
5 Αβγά βρασμένα σφιχτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τον κιμά εκτός τα δύο τελευταία και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και επάνω απλώνουμε το μείγμα του κιμά. Βάζουμε στη σειρά τα αβγά και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Σηκώνουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου και τις ενώνουμε να δημιουργήσουμε ένα ρολό.
- Πιέζουμε όσο χρειάζεται για να ενωθεί παντού και το βάζουμε σε ταψί, αφαιρούμε προσεκτικά το αλουμινόχαρτο. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: