Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Ζαμπόν
500γρ. Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
1 Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
3 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Σουσάμι
1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
  • Αλείφουμε το κέτσαπ και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το τυρί και απλώνουμε τις ροδέλες της ντομάτας.
  • Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, γυρίζουμε τις άκρες που περισσεύουν. Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και αλείφουμε με το αβγό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: