ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Ζαμπόν
500γρ. Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
1 Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
3 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Σουσάμι
1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Ζαμπόν
500γρ. Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
1 Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
3 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Σουσάμι
1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
- Αλείφουμε το κέτσαπ και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το τυρί και απλώνουμε τις ροδέλες της ντομάτας.
- Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, γυρίζουμε τις άκρες που περισσεύουν. Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και αλείφουμε με το αβγό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: