ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ξύλο κανέλας
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Μπούκοβο
500γρ. Μακαρόνια χοντρά
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ξύλο κανέλας
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Μπούκοβο
500γρ. Μακαρόνια χοντρά
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Βάζουμε το κρεμμύδι το πελτέ ντομάτας και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, το ξύλο κανέλας αλάτι πιπέρι και το μπούκοβο. Βάζουμε δύο ποτήρια νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.
- Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το κρέας και τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: