ΥΛΙΚΑ
1 Κόκορας κομμένος σε μερίδες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Δενδρολίβανο
Πάπρικα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Πρέζα ζάχαρη
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Λίτρο κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κόκορας κομμένος σε μερίδες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Δενδρολίβανο
Πάπρικα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
1 Πρέζα ζάχαρη
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 Λίτρο κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας με το πολτό σκόρδου, βάζουμε το πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: