ΥΛΙΚΑ
1 Αβγό
Φέτα τριμμένη
Ζαμπόν ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Οι ποσότητες είναι ανάλογες με τα πόσα φύλλα θα χρησιμοποιήσουμε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα φύλλα σε 3 λωρίδες από τη φαρδιά πλευρά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη γέμιση. Βάζουμε από λίγο στην άκρη κάθε λωρίδα, διπλώνουμε τα πλαϊνά και τυλίγουμε σε ρολό στο τέλος βρέχουμε το φύλλο με λίγο νερό για κολλήσει.
- Αραδιάζουμε τις φλογέρες σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: