ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες ή άλλα ζυμαρικά
200γρ. Καπνιστό σολομό
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 πορτοκάλια
1 Κουταλιά σούπας πετιμέζι
Χυμό από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες ή άλλα ζυμαρικά
200γρ. Καπνιστό σολομό
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 πορτοκάλια
1 Κουταλιά σούπας πετιμέζι
Χυμό από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε.
- Ψιλοκόβουμε το σολομό τον βάζουμε με τον άνηθο στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ περιχύνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: