ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό φύλλο κρούστας
7 Αβγά
250γρ. Βούτυρο
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
250γρ. Ανθότυρο λιωμένο
250γρ. Κασέρι τριμμένο
250γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Πάπρικα
4 Φρυγανιές τριμμένες
2 1/2 Φλιτζάνια γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό φύλλο κρούστας
7 Αβγά
250γρ. Βούτυρο
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
250γρ. Ανθότυρο λιωμένο
250γρ. Κασέρι τριμμένο
250γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Πάπρικα
4 Φρυγανιές τριμμένες
2 1/2 Φλιτζάνια γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τη μισή φρυγανιά.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά. Προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο λιωμένο, τα μπέικιν, αλάτι, πιπέρι και τη πάπρικα.
- Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα τα βουτάμε στο μείγμα και τα στρώνουμε τσαλακωμένα στο ταψί. Κάθε δύο φύλλα βάζουμε και λίγο από τα τυριά τα οποία έχουμε ανακατέψει όλα μαζί. Φροντίζουμε να τελειώσουμε με 2 τελευταία φύλλα. Όσο μείγμα μας έμεινε το ρίχνουμε πάνω από την πίτα.
- Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: