ΥΛΙΚΑ
600γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
1 Κουτάκι μπίρα
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
50γρ. Τριμμένο τυρί
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Ρίγανη
Πάπρικα
Πιπέρι
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
1 Κουτάκι μπίρα
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
50γρ. Τριμμένο τυρί
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Ρίγανη
Πάπρικα
Πιπέρι
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε τη μπίρα, αλάτι, πιπέρι και τα μπαχαρικά. Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: