Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 Ντομάτα κομμένη σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κουταλιά σούπας ταμπάσκο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Βάζουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: