ΥΛΙΚΑ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
3 Κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150γρ. Κασέρι κομμένο σε κυβάκια
50γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
5 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
3 Κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150γρ. Κασέρι κομμένο σε κυβάκια
50γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
5 Αβγά
1 Φλιτζάνι γάλα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν. Προσθέτουμε το τυρί το ζαμπόν και την πιπεριά και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Τα προσθέτουμε στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: