ΥΛΙΚΑ
4 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Πιπέρι
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
500γρ. Χυλοπίτες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Πιπέρι
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
500γρ. Χυλοπίτες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές . Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά.
- Βράζουμε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Όταν είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το κοτόπουλο, ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: