ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
150γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
4 Κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
150γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
4 Κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε, τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα και προσθέτουμε το γάλα. Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε το μισό τυρί και το μισό βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα βγάζουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο που έχουμε λιώσει και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: