ΥΛΙΚΑ
1 Συσκευασία φύλλο κανταϊφι
300γρ. Μοτσαρέλα
200γρ. Φρέσκο βούτυρο
100γρ. Φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
4 Ποτήρια νερό
3 Ποτήρια ζάχαρη
2 Ξυλάκια κανέλα
3 Γαρίφαλα
Τη φλούδα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Συσκευασία φύλλο κανταϊφι
300γρ. Μοτσαρέλα
200γρ. Φρέσκο βούτυρο
100γρ. Φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
4 Ποτήρια νερό
3 Ποτήρια ζάχαρη
2 Ξυλάκια κανέλα
3 Γαρίφαλα
Τη φλούδα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 10 λεπτά.
- Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια.
- Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε ένα ταψί.
- Ξαίνουμε το κανταϊφι και το στρώνουμε το μισό στο ταψί. Βουτυρώνουμε και απλώνουμε τη μοτσαρέλα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι και απλώνουμε το βούτυρο που μας έχει μείνει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 15 λεπτά.
- Σιροπιάζουμε το γλυκό αμέσως μόλις το βγάλουμε από το φούρνο. Πασπαλίζουμε με το φιστίκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: