ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 Καρότα χοντροκομμένα
4 Πατάτες χοντροκομμένες
Ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1/2 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Πολτό ντομάτας
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 Καρότα χοντροκομμένα
4 Πατάτες χοντροκομμένες
Ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1/2 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Πολτό ντομάτας
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Βάζουμε το κρεμμύδι, τον άνηθο και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν τα υλικά. Σιγοβράζουμε το φαγητό για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: