ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
Κύμινο
800γρ. Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Λίτρο ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
Κύμινο
800γρ. Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Λίτρο ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και το σέλινο.
- Σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το κύμινο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα καρότα, το ζωμό, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Ρίχνουμε τη σούπα στο μπλέντερ και πολτοποιούμε. Τη βάζουμε στη κατσαρόλα να ζεσταθεί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: