ΥΛΙΚΑ
2 Φέτες μπέικον
4 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού κονιάκ
1 1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού νερό
200γρ. Λευκά μανιτάρια
1 Φύλλο δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φέτες μπέικον
4 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού κονιάκ
1 1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού νερό
200γρ. Λευκά μανιτάρια
1 Φύλλο δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το μπέικον ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα καρότα. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε να ροδίσει, πασπαλίζουμε με το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κονιάκ. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: