ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
2 Κοτόπουλου
1 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα αλεσμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
2 Κοτόπουλου
1 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα αλεσμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό, να μαλακώσει.
- Το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε τη καρυδόψιχα, αλάτι, πιπέρι και το κύμινο.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τη γέμιση. Πασπαλίζουμε με το τυρί και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και περιχύνουμε την πίτα με 2 ποτήρια από το ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο. Τη βάζουμε στο φούρνο για άλλα 40 λεπτά.
- Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν κόψουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: