ΥΛΙΚΑ
400γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
200γρ. Λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Αβγά
200γρ. Γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
100γρ Μαργαρίνη λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
200γρ. Λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Αβγά
200γρ. Γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
100γρ Μαργαρίνη λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά που θα βγάλουν, περίπου 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά.
- Προσθέτουμε τα τυριά, αβγά χτυπημένα και το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
- Ρίχνουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: