ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
150γρ. Ροκφόρ κομμένο σε μικρά κομμάτια
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
150γρ. Ροκφόρ κομμένο σε μικρά κομμάτια
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τις στραγγίζουμε.
- Σε αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη κρέμα γάλακτος και το τυρί μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα.
- Ρίχνουμε τις πένες και τα καρύδια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: