ΥΛΙΚΑ
4 Μεγάλες πατάτες, βρασμένες και λιωμένες
1 Κούπα αλεύρι
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Πιπέρι
1 Αβγό
Φρυγανιά τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μεγάλες πατάτες, βρασμένες και λιωμένες
1 Κούπα αλεύρι
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Πιπέρι
1 Αβγό
Φρυγανιά τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Πλάθουμε σε κεφτέδες, τους περνάμε από την φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: