ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κριθαράκι
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό κριθαράκι
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κοτόπουλο και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Το βάζουμε σε ταψί, προσθέτουμε 1 λίτρο νερό και το πελτέ ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς στον αέρα. Ρίχνουμε το κριθαράκι και 3 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό. Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά, αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: