ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Κρόκο αβγού
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Κρόκο αβγού
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το κρασί. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό. Ανακατεύουμε τον κρόκο με τη κρέμα γάλακτος και το χυλό λεμονιού. Το ρίχνουμε στη κατσαρόλα 5 λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: