ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκωτάκια
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Κάρυ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
250ml. Χυμό ντομάτας
Ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκωτάκια
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Κάρυ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
250ml. Χυμό ντομάτας
Ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα συκωτάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρουν χρώμα.
- Συμπληρώνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: