Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΕΓΓΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα καπνιστής φέτας
1 Κρεμμύδι τριμμένο
2 Πατάτες βρασμένες
2 Φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
Χυμός από 1/2 λεμόνι
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι
Φύλλα μαϊντανού για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μαδάμε τα φιλέτα της ρέγγας σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις πατάτες, αφού τις λιώσουμε πρώτα μ ένα πιρούνι, και το τριμμένο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε με το ραβδομπλέντερ καλά.
  • Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τη μαγιονέζα και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
  • Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου, την πάπρικα, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. 
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φυλλαράκια μαϊντανού και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: