ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό αρνί από μπούτι χωρίς κόκαλο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
150ml. Ελαιόλαδο
300ml. Ζωμό κρέατος
60γρ. Βούτυρο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Κιλό αρνί από μπούτι χωρίς κόκαλο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
150ml. Ελαιόλαδο
300ml. Ζωμό κρέατος
60γρ. Βούτυρο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρέας, ενώ ανακατεύουμε να ροδίσει καλά.
- Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το ζωμό, αλατοπίπερο, κανέλα, και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα ή και παραπάνω να μείνει μόνο με τη σάλτσα του.
- Σερβίρουμε με άσπρο πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: