ΥΛΙΚΑ
2 Αβγά χτυπημένα
2 Φέτες ψωμί (μόνο τη ψίχα) τριμμένες
1/2 Φλιτζάνι κέτσαπ
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κιλό κιμά
8 Φέτες ζαμπόν
100γρ. Καπνιστό τυρί τριμμένο
3 Φέτες γκούντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Αβγά χτυπημένα
2 Φέτες ψωμί (μόνο τη ψίχα) τριμμένες
1/2 Φλιτζάνι κέτσαπ
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κιλό κιμά
8 Φέτες ζαμπόν
100γρ. Καπνιστό τυρί τριμμένο
3 Φέτες γκούντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε τα αβγά με το ψωμί, το κέτσαπ, αλατοπίπερο, το μαϊντανό, τη ρίγανη και το πολτό σκόρδου. Συμπληρώνουμε τον κιμά, ζυμώνουμε καλά και τον απλώνουμε επάνω σε λαδόκολλα. Το πατάμε με τα χέρια μας και απλώνουμε επάνω τις φέτες του ζαμπόν και τα τυριά. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας το κάνουμε ένα σφιχτό ρολό το οποίο τοποθετούμε σ ένα ταψί. Το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
- Όταν το κόψετε και δείτε το εσωτερικό του να είναι ροζ μη το φοβηθείτε, είναι το χρώμα που δίνει το ψημένο ζαμπόν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: