ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
500γρ. Χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100γρ. Μανιτάρια σε φέτες
200γρ. Τυρί κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Ελαιόλαδο
500γρ. Χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100γρ. Μανιτάρια σε φέτες
200γρ. Τυρί κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια al dente. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το χοιρινό μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά.
- Βάζουμε μακαρόνια και το κρέας σε ένα ταψάκι και ανακατεύουμε για να πάει η σάλτσα παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: