ΥΛΙΚΑ
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Θυμάρι
1 1/2 Φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
Φλούδες παρμεζάνας για το σερβίρισμα
Φύλλα βασιλικού για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Βγάζουμε τα μακαρόνια από τη κατσαρόλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σβήνουμε τη φωτιά. Σερβίρουμε τα μακαρόνια πασπαλισμένα με φλούδες παρμεζάνας και φύλλα βασιλικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: