ΥΛΙΚΑ
Μύδια (ελαφρώς βρασμένα)
Χυλός (πύρα, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι)
Ξίδι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μύδια (ελαφρώς βρασμένα)
Χυλός (πύρα, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι)
Ξίδι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στραγγίζουμε τα μύδια και τα ραντίζουμε με λίγο ξίδι. Ρίχνουμε τα μύδια στο χυλό, παίρνουμε μικρές ποσότητες μ ένα κουτάλι της σούπας και τα ρίχνουμε σε καυτά λάδι μόλις ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές τ αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι. Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: