ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας σάλτσα ντομάτας
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας σάλτσα ντομάτας
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας με 2 ποτήρια νερό να βράσει σε μέτρια φωτιά.
- Μόλις εξατμιστεί το νερό προσθέτουμε το βούτυρο και τα κρεμμύδια και τα ροδίζουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά. Τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη σάλτσα, διαλυμένη σ ένα ποτήρι νερό, το αλάτι, τη ρίγανη, το πιπέρι και το μπούκοβο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, ανακατεύοντας μέχρι να σωθούν τα υγρά και μείνει με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: