ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο
1/2 Κιλό κρεμμύδια
1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
2 Φύλλα σφολιάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
4 Αβγά ελαφρά χτυπημένα
1 Φλιτζάνι του τσαγιού κεφαλοτύρι
1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο
1/2 Κιλό κρεμμύδια
1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
2 Φύλλα σφολιάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
4 Αβγά ελαφρά χτυπημένα
1 Φλιτζάνι του τσαγιού κεφαλοτύρι
1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το κοτόπουλο με τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες. Αφαιρούμε τα κόκαλα και τις πέτσες από το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομμάτια. Σ ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο με τα κρεμμύδια και τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αβγά, λίγο μοσχοκάρυδο και το τριμμένο κεφαλοτύρι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σ ένα ταψάκι που έχουμε βουτυρώσει στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και βάζουμε μέσα το μείγμα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο το οποίο αλείφουμε με το αβγό.
- Ψήνουμε τη κοτόπιτα σε δυνατό φούρνο για 20 λεπτά, ελαττώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: