ΥΛΙΚΑ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε καρέ
4 Ντομάτες τριμμένες
1 Πρέζα ζάχαρη
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε καρέ
4 Ντομάτες τριμμένες
1 Πρέζα ζάχαρη
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τις πιπεριές και την καυτερή πιπεριά. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και ρίχνουμε το πολτό σκόρδου.
- Μόλις μαλακώσουν ελαφρά οι πιπεριές ρίχνουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε, αφήνουμε να πάρουν βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά, να σιγοβράσει η σάλτσα για 20 λεπτά. Μόλις, είναι έτοιμη ρίχνουμε τη ζάχαρη και σπάμε μέσα τ αβγά. Κλείνουμε το καπάκι και τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν με την θερμοκρασία που έχει ήδη. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: