Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Κολοκυθάκια
Αλάτι
Αλεύρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
  • Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε αρκετό καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρώμα και από τις δύο πλευρές. 
  • Συνοδεύουμε με σος γιαουρτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: