ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαρίδες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά και τις καθαρίζουμε.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα ντοματάκια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 25 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις καθαρισμένες γαρίδες και το αφήνουμε όπως είναι σε σιγανή φωτιά για άλλα 10 λεπτά. Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Το στραγγίζουμε, το καίμε με το βούτυρο και ρίχνουμε τη σάλτσα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
- Αν θέλουμε πασπαλίζουμε τα πιάτα με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φλούδες παρμεζάνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: