ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Σπανάκι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φλιτζάνι ρύζι
1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Σπανάκι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια τσαγιού νερό
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φλιτζάνι ρύζι
1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε το σπανάκι το πλένουμε με χλιαρό νερό και το ζεματάμε. Το στραγγίζουμε. Βάζουμε στη κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το σπανάκι, το νερό, αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: