ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά
Ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι ρύζι
1 Αβγό
1/2 Κιλό ντομάτες ώριμες
1 Κρεμμύδι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά
Ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι ρύζι
1 Αβγό
1/2 Κιλό ντομάτες ώριμες
1 Κρεμμύδι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε σε μια λεκάνη τον κιμά, το ρύζι που το έχουμε πλύνει και στραγγίσει. το αυγό, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο.
- Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια και τα αλευρώνουμε. Περνάμε τις ντομάτες από τον τρίφτη και την βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Προσθέτουμε νερό και μόλις πάρει βράση, αραδιάζουμε τα γιουβαρλάκια. Αν δεν καλύπτονται προσθέτουμε ζεστό νερό.
- Τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου μισή ώρα και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: