ΥΛΙΚΑ
1/2 Μαρούλι
1/2 Ματσάκι ρόκα
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
1 Κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Παρμεζάνα τριμμένη
Μερικά κρουτόν
Αλάτι
Πιπέρι
4-5 φέτες μπέικον
Λίγο ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
1/2 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Μαρούλι
1/2 Ματσάκι ρόκα
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
1 Κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Παρμεζάνα τριμμένη
Μερικά κρουτόν
Αλάτι
Πιπέρι
4-5 φέτες μπέικον
Λίγο ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
1/2 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το μαρούλι και τη ρόκα και αφού τα χοντροκόψουμε τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Συμπληρώνουμε και το καλαμπόκι, τη πιπεριά και ανακατεύουμε.
- Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα μανιτάρια. Τα σοτάρουμε καλά να βγάλουν τα υγρά τους και όταν αυτά εξατμιστούν αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στη σαλατιέρα με τα υπόλοιπα υλικά. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον το ψιλοκόβουμε και αυτό και το ρίχνουμε στη σαλάτα.
- Αναμιγνύουμε το χυμό του λεμονιού, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας, ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: