ΥΛΙΚΑ
4 Μεγάλα καλαμάρια
2 Φλιτζάνια γάλα
Θυμάρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μεγάλα καλαμάρια
2 Φλιτζάνια γάλα
Θυμάρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα καλαμάρια, αφαιρούμε το κόκκαλο και τα εντόσθια και τα πλένουμε καλά.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το γάλα και τα αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο να μαλακώσουν.
- Βγάζουμε τα μανιτάρια από το γάλα, τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε στη σχάρα. Μ ένα μυτερό μαχαίρι τα χαράζουμε κάθετα σε όλο το μήκος. Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το αλείφουμε να πάει παντού. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη και τα ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: