ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια
150γρ. Φέτα κομμένη σε κύβους
1 Μελιτζάνα
2 Κρεμμύδια
2 Κολοκυθάκια
2 Κόκκινες πιπεριές
2 Κίτρινες πιπεριές
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό
Δυόσμο
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας πολτό ελιάς
Ελαιόλαδο
Ξίδι μπαλσάμικο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο μακαρόνια
150γρ. Φέτα κομμένη σε κύβους
1 Μελιτζάνα
2 Κρεμμύδια
2 Κολοκυθάκια
2 Κόκκινες πιπεριές
2 Κίτρινες πιπεριές
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό
Δυόσμο
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας πολτό ελιάς
Ελαιόλαδο
Ξίδι μπαλσάμικο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι ενώ τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο για να μη κολλήσουν. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε τέταρτα τα κολοκυθάκια και τη μελιτζάνα σε ροδέλες. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια. Βγάζουμε τα κοτσάνια και τους σπόρους από τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σ ένα ταψί τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αφού ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Ανακατεύουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο με 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο το πολτό σκόρδου και τον πολτό της ελιάς. Βάζουμε σε μια μεγάλη πιατέλα τα μακαρόνια, τα ψητά λαχανικά, τη φέτα, τα μυρωδικά και το ντρέσινγκ ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: