Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΨΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά
2 Αβγά
1 Φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι 
Πιπέρι
Ρίγανη
Βούτυρο
Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Αφού ζυμώσουμε, τον κιμά με τ αβγά, τη φρυγανιά, το αλατοπίπερο. και λίγη ρίγανη, πλάθουμε τους κεφτέδες.
  • Λαδώνουμε τη σχάρα, στρώνουμε επάνω τους κεφτέδες και τους ψήνουμε στο γκριλ, αλείφοντας του κατά διαστήματα με λίγο βούτυρο και χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: