ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουτί πένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Καυτερή πιπεριά
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουτί πένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε την πιπεριά την οποία έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και την ντομάτα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: