ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φασολάκια
1/2 Νεροπότηρο λάδι
1 Κρεμμύδι
250γρ. Κιμά
2 Ντομάτες
Αλάτι
2 Ποτήρια νερού ζωμό κρέατος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φασολάκια
1/2 Νεροπότηρο λάδι
1 Κρεμμύδι
250γρ. Κιμά
2 Ντομάτες
Αλάτι
2 Ποτήρια νερού ζωμό κρέατος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε. Ετοιμάζουμε το ζωμό και το διατηρούμε ζεστό. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το κιμά και ανακατεύουμε να σοταριστεί. Ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες και το αλάτι και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε τα φασολάκια σε μια κατσαρόλα. Από πάνω ρίχνουμε τον κιμά, προσθέτουμε το ζωμό και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: