ΥΛΙΚΑ
2 Μεγάλες αραβικές πίτες
100γ. Κίτρινο τυρί τριμμένο
150γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 Φέτες καπνιστή γαλοπούλοα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ψιλοκομμένος βασιλικός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Μεγάλες αραβικές πίτες
100γ. Κίτρινο τυρί τριμμένο
150γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 Φέτες καπνιστή γαλοπούλοα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ψιλοκομμένος βασιλικός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε τις αραβικές σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε από μία φέτα γαλοπούλα πάνω σε κάθε μία και μοιράζουμε το τριμμένο τυρί. Στη συνέχεια βάζουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε την κάθε πίτα με μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε τις πίτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 5 λεπτά ίσα για να λιώσει το τυρί και και να γίνει τραγανή η ζύμη. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο βασιλικό.
- Σημ: Φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε τα υλικά της γέμισης με ότι μας αρέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: