Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
4  Φιλέτα μπακαλιάρου
2 Πιπεριές κομμένες ροδέλες
2 Ντομάτες κομμένες ροδέλες
Διάφορα μυρωδικά (θυμάρι, ρίγανη)
Χυμός από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  •  Σ ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και το αλείφουμε να πάει παντού πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τοποθετούμε τα φιλέτα του ψαριού, τα οποία και αλατίζουμε. Καλύπτουμε με τις ροδέλες πιπεριές και της ντομάτας.
  • Αναμιγνύουμε το χυμό του λεμονιού, το κρασί, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνουμε τα ψάρια. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: