ΥΛΙΚΑ
250γρ. Σπαγγέτι
100γρ. Τυρί τριμμένο, ότι μας αρέσει
Αλάτι
4 Αβγά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Σπαγγέτι
100γρ. Τυρί τριμμένο, ότι μας αρέσει
Αλάτι
4 Αβγά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και τ ανακατεύουμε για να μη κολλήσουν.
- Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στρώνουμε στο πάτο ομοιόμορφα τα μακαρόνια, να καλύψουν όλη την επιφάνεια.
- Αδειάζουμε από πάνω τ αβγά με το τυρί και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μόλις ροδίσει η ομελέτα από τη μία μεριά, την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και ψήνουμε και από την άλλη.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με φυλλαράκια μαϊντανού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: