ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μύδια
1 Κουτάκι μπύρα
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μύδια
1 Κουτάκι μπύρα
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεπλένουμε τα μύδια, τα αλατίζουμε και αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα υλικά και το κουρκούτι και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένας πηχτός χυλός.
- Βάζουμε αρκετό λάδι σε μια κατσαρόλα να κάψει. Βουτάμε ένα ένα τα μύδια στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να αφρατέψουν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: