Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. Κουβερτούρα
  • 250ml. Κρέμα γάλακτος
  • 150γρ. Κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε μπολ. Ζεσταίνουμε την κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και φτάσει σε σημείο βρασμού την ρίχνουμε στο μπολ με την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί και να κρυώσει λίγο.
  • Προσθέτουμε την παχύρευστη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί. Μοιράζουμε την κρέμα σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: