- 500γρ. Ταλιατέλες
- 150γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 3 Αβγά
- 100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό να είναι ala dente, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε ξανά στη κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε το μπέικον και την κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε τα αβγά με λίγο αλάτι και πιπέρι, ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος, ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: