- 4 Πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι
- 2 Κονσέρβες τόνου σε νερό στραγγισμένο
- 2 Φιλετάκια αντσούγιας ψιλοκομμένα
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Με κουτάλι γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές.
- Τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα σε σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: