- 1 Κιλό μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
- 4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
- 4 Κουταλιές σούπας βούτυρο
- 3 Κούπες γάλα
- Πιπέρι
- 150γρ. Φέτα σε τρίμματα
- 150γρ. Γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, βάζουμε το μπρόκολο για 5 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε πιπέρι και τα τυριά και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε την μπεσαμέλ επάνω από το μπρόκολο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: